Search Members Help

» Welcome Guest
[ Log In :: Register ]

 

[ Track This Topic :: Email This Topic :: Print this topic ]

reply to topic new topic new poll
Topic: {REQ}Server2003 32bit + Server2003 64bit in one< Next Oldest | Next Newest >
 Post Number: 1
AhrimanSefid Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 65
Joined: Nov. 2008
PostIcon Posted on: Sep. 01 2013,12:10  Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

Hi All.
Me Need Help For Server2003 32bit + Server2003 64bit in one.
Thanks A lot.


--------------
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Post Number: 2
balder Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 1940
Joined: Oct. 2008
PostIcon Posted on: Sep. 01 2013,13:41 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

Hi @AhrimanSefid

Quote: "Me Need Help For Server2003 32bit + Server2003 64bit in one"

It is possible to manually solve this but can be tricky to make it work :O

You didn't tell if sp1 is integrated into server-2003 - but I guess you use server-2003_sp1 - if not - slipstream in sp1 into sources as server2003 (both 32bit as 62bit) without sp1 is NOT recommended to use at all :O

Test this:
Use my script 'easyboot-aio.script' to integrate server2003_32bit into EasyBoot
Test how it works with this solution :cool:
If working alright you can choose to use script to 64-bit version as well (this would be my first option if it was me)

Optionally, you can skip script to server-2003_64bit and manually copy all files and folders of 64-bit to folder disk1 and use menu command: run W2KSECT.BIN  (check that you have file W2KSECT.BIN in folder EZBOOT, it should be there)

Do not tick anything particular when creating ISO in EasyBoot :cool:

balder


--------------
Download complete set of scripts including help file HERE
Note: Script collection updated 11 may 2017. Scripts mainly support EasyBoot_6.5 or later
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Post Number: 3
AhrimanSefid Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 65
Joined: Nov. 2008
PostIcon Posted on: Sep. 01 2013,13:53 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

sorry plz add step be step learn me.

--------------
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Post Number: 4
balder Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 1940
Joined: Oct. 2008
PostIcon Posted on: Sep. 01 2013,14:55 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

@AhrimanSefid

Quote: " sorry plz add step be step learn me"

Start with downloading script-collection (you have download below in every topic I write in this forum) :)

Extract contents of downloaded zip-file to C:\ (C:\ i the 'root' in your OP-system) :cool:

Open folder balder and double-click to ' READ_ME.html' which give you instructions how you launch scripts
Now click to 'easyboot.aio.script' as described in help-file to use script
You also have a button 'Help' in script to push on to help you further in how it is done :cool:

Optionally you can download 'movie' how to use AIO.script HERE :;):
Extract to C:\ as usual and open folder 'AIO' - find and double-click to 'aio.html'

balder


--------------
Download complete set of scripts including help file HERE
Note: Script collection updated 11 may 2017. Scripts mainly support EasyBoot_6.5 or later
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Post Number: 5
AhrimanSefid Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 65
Joined: Nov. 2008
PostIcon Posted on: Sep. 01 2013,14:58 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

sorry :

CODE
Processing section: [unattended] From file: [%BaseDir%\Projects\LiveXP\EasyBoot\easyboot-aio.script]
                   [Success] FileCopy - Copied [%BaseDir%\Temp\bootini\winnt.sif] to: [C:\Easyboot\disk1\2064]
                   [Ignore] IF - Directory does not exist: [C:\Easyboot\disk1\2064A] evaluated string: [If,EXISTDIR,%pFileBox1%\%pTextBox16%A,FileCopy,%Temp%\bootini\winnt.sif,%pFileBox1%\%pTextBox16%A]
            Processed section [unattended] in file: [%BaseDir%\Projects\LiveXP\EasyBoot\easyboot-aio.script]
             [Ignore] IF - File does not exist: [C:\Easyboot\disk1\2064\bootfix.bin] evaluated string: [If,EXISTFILE,%pFileBox1%\%pTextBox16%\bootfix.bin,FileDelete,%pFileBox1%\%pTextBox16%\bootfix.bin]
            [Failed] FileCopy - Failed to copy [C:\Easyboot\disk1\2064.bin] to: [C:\Easyboot\disk1\ezboot]
            [Warning] Halt
      Processed section [Amd64] in file: [%BaseDir%\Projects\LiveXP\EasyBoot\easyboot-aio.script]
Processed section [Process_continue] in file: [%BaseDir%\Projects\LiveXP\EasyBoot\easyboot-aio.script]


--------------
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Post Number: 6
AhrimanSefid Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 65
Joined: Nov. 2008
PostIcon Posted on: Sep. 01 2013,15:16 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

plz help for fixed.

--------------
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Post Number: 7
AhrimanSefid Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 65
Joined: Nov. 2008
PostIcon Posted on: Sep. 01 2013,15:21 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

CODE
http://www.mediafire.com/?fm29s3q2rih1h00


--------------
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Post Number: 8
balder Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 1940
Joined: Oct. 2008
PostIcon Posted on: Sep. 01 2013,17:02 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

@AhrimanSefid

Quote: "plz help for fixed"

Having problem to understand what went wrong here ???
Working to find a solution...
-------------------
EDIT!

Okay... I hopefully have found what went wrong in your case :p

Script uses batch-files which have problems if you use a number as first letter
Don't use names in textbox for the new name to folder I386 that is like the one you used (2064)

Instead use names like this:

SE64 (to show it is SERVER 64-bit) OR SE32 (to show it is SERVER 32-bit)

DON'T use names like this: 32SE (to server 32-bit) as example

You must use a plain letter as the first letter followed (if wanted) by numerical letters - typically SE32 as example

Note: you must manually clean up what script failed to do as it halted :O

You may have a folder 'create_boot_folders' on your root C:\
Delete folder C:\ create_boot_folders (in normal case automatically deleted by script when finished)
Also delete created folders in EasyBoot (2064) as this doesn't work at all!

EDIT2:
Note: I found it strange that numerical letters should have any affect on how batch-files worked, so I again tested with numbers (used 2321 as example in textbox in script) and now everything worked just fine
I have no logical explanation why it didn't work first time ???

If run script in Win7/Win8, make sure to have UAC (User-Account-Control) set to lowest level - otherwise batch-files have problems working correctly!


Test again and see if you can make it run alright :cool:
-------------------
Thanks for the log-file


balder


Edited by balder on Sep. 02 2013,02:27

--------------
Download complete set of scripts including help file HERE
Note: Script collection updated 11 may 2017. Scripts mainly support EasyBoot_6.5 or later
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Post Number: 9
AhrimanSefid Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 65
Joined: Nov. 2008
PostIcon Posted on: Sep. 02 2013,02:41 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

thanks very good.

--------------
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Post Number: 10
balder Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 1940
Joined: Oct. 2008
PostIcon Posted on: Sep. 02 2013,03:45 Skip to the previous post in this topic.  Ignore posts   QUOTE

@AhrimanSefid

Okay, I have found out what caused your problem :D

1. There is no problems using numerical letters (2064 as example) :;):

2. The problem is that you (and myself) accidentally left a space after the four letters in textbox in script :O
Which is the same as using 5 letters (script see space(s) as a letter) :(

Place cursor directly after your four letters name (in your case 2064) you place cursor directly after the '4' and use 'delete-button' on keyboard several times to make sure no spaces is left after the '4'

regards balder


--------------
Download complete set of scripts including help file HERE
Note: Script collection updated 11 may 2017. Scripts mainly support EasyBoot_6.5 or later
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
9 replies since Sep. 01 2013,12:10 < Next Oldest | Next Newest >

[ Track This Topic :: Email This Topic :: Print this topic ]


 
reply to topic new topic new poll

» Quick Reply {REQ}Server2003 32bit + Server2003 64bit in one
iB Code Buttons
You are posting as:

Do you wish to enable your signature for this post?
Do you wish to enable emoticons for this post?
Track this topic
View All Emoticons
View iB Code