Search Members Help

» Welcome Guest
[ Log In :: Register ]

 

[ Track This Topic :: Email This Topic :: Print this topic ]

reply to topic new topic new poll
Topic: Original Windows7 Installation DVd UEFI BOOT< Next Oldest | Next Newest >
 Post Number: 1
dresdner Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 2
Joined: Jan. 2012
PostIcon Posted on: Jan. 18 2012,04:00  Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

Hello,
i have a problem with: UEFI boot Windows 7

Original Windows 7 installation DVD> during boot process can select DVD-boot or UEFI boot

Procedure:
I create with ultraiso of these original Windows installation DVD iso file and burn this "when you can not select more UEFI boot boot!

Anybody knows this error? Can someone please help!

BS
dresdner
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Post Number: 2
dresdner Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 2
Joined: Jan. 2012
PostIcon Posted on: Jan. 19 2012,02:23 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

Support answer:
Hello,

This is a known problem to be fixed at next release of UltraISO soon.


BS
dresdner
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Post Number: 3
nicholas Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 4
Joined: Jun. 2010
PostIcon Posted on: Apr. 12 2012,19:39 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

I got the same problem too :( .

This is what I did.

1. get the original win2k8 r2 microsoft iso.
2. Boot in UEFI system. It works
3. Add a dummy file, just to make a trivial change, then save it using ultraiso.
4. Boot in UEFI system --> didn't work
5. Boot in BIOS system --> it works

Hope, this will get fix soon. Need to support UEFI system soon ??? .
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Post Number: 4
xoben Search for posts by this member.

Avatar



Group: Super Administrators
Posts: 2200
Joined: Nov. 2004
PostIcon Posted on: Apr. 21 2012,00:55 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

Please download a private version form http://www.ultraiso.com/private/uiso9_pe.exe , which has fixed this issue.
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Post Number: 5
nicholas Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 4
Joined: Jun. 2010
PostIcon Posted on: Apr. 24 2012,10:20 Skip to the previous post in this topic. Skip to the next post in this topic. Ignore posts   QUOTE

Xoben,
I UEFI tested your private version and works fine.

I tested on VMware Workstation 8 and ESXi 5.0.

You save my day. Thank you so very much. Hopefully this fix will be integrated to the GA release version soon.
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
 Post Number: 6
nikkil Search for posts by this member.

Avatar



Group: Members
Posts: 57
Joined: Feb. 2012
PostIcon Posted on: May 06 2012,11:43 Skip to the previous post in this topic.  Ignore posts   QUOTE

Hi. Any notes if GA integration may be a possibility in the future?
Offline
Top of Page Profile Contact Info 
5 replies since Jan. 18 2012,04:00 < Next Oldest | Next Newest >

[ Track This Topic :: Email This Topic :: Print this topic ]


 
reply to topic new topic new poll

» Quick Reply Original Windows7 Installation DVd UEFI BOOT
iB Code Buttons
You are posting as:

Do you wish to enable your signature for this post?
Do you wish to enable emoticons for this post?
Track this topic
View All Emoticons
View iB Code